Pärnu restoranide nädalaks valitseb elav huvi

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu restoranide nädala vastu tuntakse elavat huvi.
Pärnu restoranide nädala vastu tuntakse elavat huvi. Foto: Urmas Luik

Pärnu restoranide nädala juhi Kadi Elmeste kinnitusel valitseb teemanädala vastu ääretult suur huvi ja juba on tehtud tuhandeid broneeringuid.

"Hea meel on selle üle, et restoranide nädalat kavandades võtsime eesmärgi meelitada eelkõige pärnakad kodunt välja. Nüüd võime rõõmsalt kinnitada, et huvi madalperioodil Pärnu tuleku vastu on väga suur ja koguni üle poole broneeringutest on tehtud väljastpoolt," teavitas Elmeste.

Projektijuhi sõnutsi on restoranide nädala kodulehele rahvusvaheliseks kasutamiseks loodud online-broneerimissüsteem. "Seni on broneeringuid tehtud peale Eesti juba Soomest, Saksamaalt, Hispaaniast, Rootsist, Taanist, Lätist, Belgiast, Inglismaalt," loetles ta. Et külalistel oleks nädala raames võimalik väisata paljusid restorane, teevad söögikohad parima majutuse pakkumiseks koostööd kohalike hotellidega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles