Naiskond sai enesekindlust

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Jalgpalliklubi naiskond alistas Savi turniiri võitja otsustanud kohtumises Leedu meisternaiskonna 3:1. Pildil juubeldavad pärnakad pärast leedulannadele löödud väravat.
Pärnu Jalgpalliklubi naiskond alistas Savi turniiri võitja otsustanud kohtumises Leedu meisternaiskonna 3:1. Pildil juubeldavad pärnakad pärast leedulannadele löödud väravat. Foto: Madis Sinivee

Pärnu Jalgpalliklubi (PJK) naiskond võitis nädalavahetusel Mai kunstmuruväljakul rahvusvahelise Savi karika turniiri, kus pärnakad võtsid mõõtu Baltimaade parimatelt naiskondadelt.

Turniiril mängisid viis naiskonda omavahel korra läbi. Igas matšis mängiti kaks 25minutilist poolaega.

PJK alistas avamängus oma duubelvõistkonna 5:1 ja oli laupäevases teises mängus 5:0 üle Leedu U19 koondisest. Pühapäeva alustasid pärnulannad 1:1 viigiga Läti meistri Riga FK vastu ja turniir lõpetati 3:1 võiduga Leedu meistri Šiauliai Gintra-Universitetase üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles