Ümber Soomaa tiirles jälle kaks kevadist kohviringi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuka talu lõi mesti Mesila taluga, abiks noorimadki pereliikmed.
Tuka talu lõi mesti Mesila taluga, abiks noorimadki pereliikmed. Foto: Mailiis Ollino

Suur kohvitassikujuline viit juhatas teed neile, kes tegid laupäeval kaasa üritusel “Kaks kohviringi ümber Soomaa” ja tutvusid maaettevõtjate, seltside, muuseumidega.

Kohalikku elu arendav, koostööd ja maaettevõtlust elavdav MTÜ Rohelise Jõemaa Koostöökogu korraldas üritust viiendat korda. Oma ukse avas 20 kaasalööjat Pärnu-, Viljandi- ja Raplamaalt. Külastajaid võttis vastu lahke pererahvas taludes, huvilisi jätkus igale poole.

Muti küla Tuka talu võttis kohviringist osa teist korda ja perenaine Ave Mürel-Lusik rääkis ümbruskonna vaatamisväärsustest, turismi arendamisest, väliskülaliste vaimustusest eheda maaolustiku üle. Samuti Tori ja Soomaa kui kahe lähima piirkonna ettevõtjate sidususest, mille tõestusena olid laual Mesila talu tooted. Kitarri oli kaasa võtnud tootsilane Alari “Papa” Janson, kes ise ja oma perega kohviringil esitas enda loodud laule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles