Investorid Pärnus? Ja veel naised?

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Naisinvestorid Pärnus? Tundub uskumatu. Ometi on Pärnu naisinvestorite grupp paisunud aastaga 44-liikmeliseks. Kohtusin sellest seltskonnast kolme naisega, kellest ükski ei tulnud kohale luksusautoga ega kandnud kõrgklassi kaubamärkide rõivaid.

Ester Antonil, Karin Tennisonil ja Regina Himanenil on igaühel oma investeerimisportfell ja nad on oma säästud kasvama pannud.

“Investeerimine algabki säästmisest,” sõnas Anton, kes on pikalt tegelnud ühisrahastusega ja aasta jooksul naisinvestorite klubis kuuldud nõuannete järgi mitmekesistanud oma portfelli kinnisvaraga. “Aktsiad pole minule, see teema ei huvita mind,” kommenteeris ta oma seniseid valikuid. Antoni hinnangul on investeerimisel tähtis lähtuda oma huvidest, sest edu saavutamiseks tuleb valdkonda süvitsi tundma õppida, sellega pidevalt tegelda. See aga on võimatu, kui ala ei paelu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles