Haigla juhatuse liige ööbis viietärnihotellides

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haiga juhatuse liige Veiko Vahula ööbis Londonis viietärnihotellis Rosewood, olles kardioloogide kongressil.
Pärnu haiga juhatuse liige Veiko Vahula ööbis Londonis viietärnihotellis Rosewood, olles kardioloogide kongressil. Foto: Hotelli kodulehekülg

Pärnu haigla juhatuse tegevust kritiseerinud töörühma aruanne soovitas muu hulgas vaadelda haiglajuhtide välislähetusi. Postimees tegi haiglale päringu ja selgus, et juhatuse liige Veiko Vahula ööbis tööreisidel viietärnihotellideski.

Vahula käis 2014. aasta augusti lõpus ja septembri algul Barcelonas neljapäevasel Euroopa kardioloogide seltsi kongressil, aasta hiljem osales ta suve lõpus kardioloogide seltsi kongressil Londonis. Barcelonas veetis ta neli ööd viietärnihotellis Grand Hotel Central, Londonis aga niisama kõrgest klassist Rosewoodis. Kui broneerida endale näiteks tänavu samadeks kuupäevadeks majutus Rosewoodi hotellis, maksab kõige odavam tuba eilse seisuga 588 eurot öö ehk 2352 eurot nelja öö eest. Ööbimise eest Barcelona Grand Hotel Centralis tuleks aga tasuda 355 eurot öö ehk 1420 eurot nelja öö kohta.

Rosewood asub otse Londoni südames, Covent Gardeni ja Oxford Streeti lähistel, sellal kui Barcelona hotellgi õigustab oma nime, jäädes lühikese jalutuskäigu käigusele linna kärarikkast peaväljakust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles