Loomerahvas kutsub mõtlema Eesti elu üle

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üheks moderaatoriks on Mari-Liis Lill, kes hiljuti lavastas Endlas sotsiaalsetel teemadel loo “Väljast väiksem kui seest”.
Üheks moderaatoriks on Mari-Liis Lill, kes hiljuti lavastas Endlas sotsiaalsetel teemadel loo “Väljast väiksem kui seest”. Foto: Mailiis Ollino

Pühapäeval koguneb Eesti loomerahvas Endla teatrisse aprillipleenumile “Üksi oleme puud, koos aga mets”, mille eesmärk on koos mõelda, kuidas meie riik kiirelt muutuvas maailmas hakkama saab.

Oma mõtteid Eesti looduse, rahva, kultuuri, teaduse ja maaelu tulevikust on lubanud jagama tulla 27 esinejat: Anu Raud, Andres ja Indrek Tarand, Ivi-Els Schneider, Marju Lauristin, Marju Lepajõe, Mark Soosaar, Mati Hint, Ruslan Trochynskyi, Siiri Sisask, Tarmo Soomere, Valdur Mikita ja teised.

Ettevõtmise üks eestvedajaid on Mark Soosaar, kes samuti osales kultuuriinimeste legendaarsel aprillipleenumil 1988. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles