Pärnu-Jaagupi kiirabi on sunnitud kolima algkooli

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu-Jaagupi kiirabi on aastakümneid ühe koha peal püsinud, kuid peagi lõpeb rendileping ja Pärnu haigla peab kohalikule kiirabibrigaadile uue katuse pea kohale otsima.
Pärnu-Jaagupi kiirabi on aastakümneid ühe koha peal püsinud, kuid peagi lõpeb rendileping ja Pärnu haigla peab kohalikule kiirabibrigaadile uue katuse pea kohale otsima. Foto: Urmas Luik

Sihtasutus Pärnu-Jaagupi Hoolduskodu lõpetab 1. aprillil rendilepingu Pärnu haiglaga ja see tähendab, et kohalik kiirabibrigaad on sunnitud majast välja kolima.

“Rääkisime haiglaga sellest esimest korda juba möödunud aasta kevadel. Ütlesime juba siis, et lepingu lõppemise korral me seda enam ei pikenda,” ütles hoolduskodu juhataja Merike Lahesaare.

Juhi sõnutsi üüriti haiglale kiirabi tarvis Männi tee 24 ruume pea olematu hinnaga. Lahesaare rääkis, et saatis lepingu lõpetamise teate haiglale üle kolme kuu tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles