Sadam võttis TTÜ üle tähtsa võidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama meeskond sai tähtsa võidu.
Pärnu Sadama meeskond sai tähtsa võidu. Foto: Madis Sinivee/

Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas Pärnu Sadama meeskond täna Tallinnas TTÜ 85:71 ja kui pärnakad võidavad laupäeval Valga meeskonda, lõpetavad nad põhihooaja kindlalt neljandana.  

Tänast kohtumist alustas kindlamalt kodumeeskond ja spurtis koguni 14:2 ette. Pärnakad siiski kosusid ja avaveerandi võitis TTÜ vaid 21:19. Teisel veerandil muutusid pärnakad üha kindlamaks ja vaheajale mindi juba külaliste 42:39 eduseisus.

Teine poolaeg kulges täielikult pärnakate domineerimisel. Kolmanda veerandi võitsid pärnakad 27:16 ja viimases vaatuses toimus seisu vormistamine.

Pärnu meeskonna resultatiivseim oli täna 23 punkti visanud Domagoj Bubalo. Traditsiooniliselt tegi kaksikduubli Mihkel Kirves kes viskas 12 punkti ja võttis 14 lauapalli.

TTÜ meeskonnas tegi pärnakaile enim pahandust Joonas Järvelainen, kelle kontole jäi lõpuks 24 silma.

Kohtumine oli ülioluline neljanda-viienda koha heitluses. Sadamal on koos 17 võitu ja 14 kaotust, TTÜ-l 16 võitu ja 14 kaotust. Kui pärnakad alistavad laupäeval kodusaalis Valga Max&Mooritsa meeskonna, kindlustab Sadam neljanda koha. Neljandad on pärnakad ka juhul, kui TTÜ viimasest kahest mängust vähemalt ühe kaotab.

Meistrivõistluste kolme võiduni mängitavas veerandfinaaliseerias kohtuvad Pärnu ja TTÜ igaljuhul omavahel. Kõrgema asetusega meeskond saab aga koduväljakueelise.

Pärnu Sadama peatreener Heiko Rannula ütles pärast mängu, et meeskond häälestus üle.

„Aga saime sellest üle ja edasi oli mäng meie kontrolli all,“ lausu Rannula. „Oli väga tähtis mäng ja kokkuvõttes jään rahule.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles