Eestis on kõik parem

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu lätlased Toms Švans, Aleksandr Kudrjašovs ja Edvarts Buivids andsid detsembris suure panuse suvepealinna meeskonna karikavõitu.
Pärnu lätlased Toms Švans, Aleksandr Kudrjašovs ja Edvarts Buivids andsid detsembris suure panuse suvepealinna meeskonna karikavõitu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Oma rolli selles, et Aleksandr Kudrjašovs teenis lepingu Pärnu VK meeskonnas, mängis tõik, et mees oli kogu suve Läti koondisega laagris ja sügiseks heas vormis.

“Olin esimene, kes jäi Läti rahvuskoondisest välja,” meenutas Kudrjašovs. “Aga see ei olnudki väga raske. Sain olla koondisega laagrites ja nii hooajaks valmistuda. Eelmine aasta oli Läti koondisele viimase aja üks parimaid. Palkasime Pärnust tugeva statistiku Märt Pajusalu, kes tegi väga head tööd. Lõpuks ometi said meie treenerid ja föderatsioon aru, et statistik on meeskonnas väga oluline.”

Mäletatavasti võitis Läti Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiril kuuest mängust viis, jäi alagrupis ülinapilt teiseks ja kaotas siis edasipääsumängudes Eestile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles