Emotsionaalne lätlane tahab finaale mängida

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Kudrjašovs suudab mängudes nii õigel hetkel keskenduda kui vajadusel koos meeskonnaga korralikult rõõmustada.
Aleksandr Kudrjašovs suudab mängudes nii õigel hetkel keskenduda kui vajadusel koos meeskonnaga korralikult rõõmustada. Foto: Mailiis Ollino

Sel hooajal Pärnu võrkpalliklubiga liitunud lätlasest nurgaründaja Aleksandr Kudrjašovs on emotsionaalne mängumees, kes elab raskeid mänge tihti päevi üle. Samal ajal loodab võrkpallur jõuda meeskonnaga Eesti meistrivõistluste finaali.

Daugavpilsist pärit 28aastasele Kudrjašovsile ei andnud vanemad lapsepõlves valikuvõimalust ja panid ta esimesel võimalusel spordikooli.

“Mu isa oli heal tasemel aerutaja ja tema tahtel läksin spordikooli,” meenutas mees. “Alustasin maadlejana, aga see ala ei meeldinud mulle eriti. Millalgi käisid koolis võrkpallitreenerid, kes otsisid pikki poisse, kes tahaks võrkpalli proovida. Mõtlesin siis: miks mitte. Mõnda aega käisin mõlemas trennis, kuid võrkpall tundus lõbusam, mängisime palju.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles