Bastioni majad määnduvad (1)

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rüütli 20 ja 22 maja torkavad tänaval kõndijatele silma ja seda sugugi mitte positiivsest küljest. Omanik Indrek Stahl lausub, et temal jätkub tahet majad korda teha, kuid küsimus on majanduslik.
Rüütli 20 ja 22 maja torkavad tänaval kõndijatele silma ja seda sugugi mitte positiivsest küljest. Omanik Indrek Stahl lausub, et temal jätkub tahet majad korda teha, kuid küsimus on majanduslik. Foto: Urmas Luik

Pärnus Rüütli 20 ja 22 asuvad Bastioni majad ootavad kokkukukkumist, sest omanik ja muinsuskaitse ei leia ühist keelt, kuidas ajalooliste hoonetega edasi toimida.

Pärnu peatänava ääres samal kinnistul asuvate ja räämas ilme tõttu pilku püüdvate majade omanik oli pikka aega moefirma Bastion üles ehitanud Indrek Stahl. 2015. aastast kuuluvad aastaid vaidlusi põhjustanud hooned Stahli 84aastasele emale Mallele.

Indrek Stahlil jätkub oma sõnutsi tahet majad korda teha, kuid küsimus on majanduslik. Tema sooviks krundile juurde ehitada nii palju hoonepinda, et arendus ennast majanduslikult ära tasuks. “Mina ei taha saada mingit kasumit, ma tahan, et see maja saaks valmis null-null,” rääkis mees.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles