Noor pettus disainikooli tasemes

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aiki Niinemetsa 60ndate lõigetest inspireeritud kollektsioon valiti MoeP.A.R.K.-i finaali.
Aiki Niinemetsa 60ndate lõigetest inspireeritud kollektsioon valiti MoeP.A.R.K.-i finaali. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

“Üsna lahe on enda kohta öelda “kokk-modell-disainer”,” lausub Tallinna teeninduskooli kokana lõpetanud, praegu Pärnumaa kutsehariduskeskuses rätsepaks õppiv Aiki Niinemets. Peale selle on neiu õppinud disaineriks Inglismaal.

“Õppisin poolteist aastat moedisaini University of South Walesis Cardiffi linnas. Sain seal küll selgeks Photoshopi ja omandasin tugeva portfoolio koostamise oskuse, kuid sealne õppetase ei vastanud siiski mu ootustele. Seega, otsustasin naasta kodulinna,” räägib Aiki. Oma sõnutsi reisis ta Inglismaal üsna tihedalt ja kui ta maailma avastamise järel tagasi koolipinki jõudis, käsitlesid õppejõud ikka samu teemasid. “Edasiliikumist õppes eriti ei toimunud ja otsustasin, et halb kogemus on ka kogemus, ja läksin eluga edasi.”

Agentuur valis Aiki välja tänu neiu erilisele tätoveeritud välimusele.
Agentuur valis Aiki välja tänu neiu erilisele tätoveeritud välimusele. Foto: Bert Buijsrogge
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles