Kadrin Karner: Miks te ei hooli?

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrin Karner
Kadrin Karner Foto: PP

Hommikune aeg. Pisut kiirustades tuhiseb Pärnu Tammsaare lasteaia juurde tumeroheline kaubik ja pargib end otse kõnnitee äärde tõmmatud kollase joone kõrvale – hea veel, et esiratas ülekäigurada ei riiva. Mõtlen: kellel saab olla nii kiire, et ta isegi ei proovi muud parkimiskohta otsida? Kaubikust väljub isa ja haarab lasteaeda viimiseks kaasa kolm järeltulijat.

Olen hämmingus. Kas tegemist on mingi soodustusega kolme lapsega peredele. Näiteks: kui teie peres kasvab kolm last, ei ole te kohustatud ülejäänud perede ohutuse pärast muretsema? Vaevalt küll.

Lasteaiast auto poole tagasi sammudes näen, et tumeroheline kaubik pargib endiselt sobimatul kohal, aga lisandunud on tumesinine sõiduauto, mida rooliv ema on otsustanud lubada oma kohe-kohe kooliealistel lastel täna ise tee servast rühma minna. See tähendab ju, et tal pole parkimiskohta üldse vaja. Liialdamata on tema koha sisse võtnud tumerohelise kaubiku ees, nii et esiratas ongi tänavale värvitud triiburaja vastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles