Galerii: korvpallurid kaotasid põhiturniiri viimase mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas täna koduses spordihallis Eesti meistriliiga põhiturniiri viimases mängus Valga Maks&Mooritsale 74:90.

Esimene poolaeg möödus punkt punktis ja poolajapausile mindi külaliste 39:37 eduseisus. Teist poolaega alustas paremini Valga meeskond, kes võitis kolmanda veerandaja 17:9 ja tegi nii sisse kümnepunktise vahe: 56:46.

Viimasel veerandil skoorisid mõlemad meeskonnad tublisti (Valga võitis veerandi 34:28), kuid võidu kirjutasid tabelisse siiski piirilinlased.  

Pärnu meeskonnas olid täna resultatiivseimad 17 punkti visanud Edvinas Šeškus ja Domagoj Bubalo. 16 silma lisas Mihkel Kirves.

Valga meeskonna parimana tõi Renato Lindmets samuti 17 punkti.

Pärnu Sadam lõpetas meistrivõistluste põhiturniiri 17 võidu ja 15 kaotusega. Kas pärnakad saavad üheksa meeskonna seas neljanda või viienda koha, selgub pärast konkurendi TTÜ mänge. Küll on selge, et Pärnu Sadam ja TTÜ kohtuvad omavahel kolme võiduni mängitavas veerandfinaalseerias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles