Sinilillekampaania algab Leo Kunnasega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leo Kunnas
Leo Kunnas Foto: Raigo Pajula

Naiskodukaitsjad alustavad neljapäevast, 6. aprillist igakevadise sinilillekampaaniga, väikeste käsitööõite tuluga toetatakse vigastatud veterane, Haapsalu rannapromenaadile liikumispuudega inimestele välitrenažööride ala rajamist, Ida-Viru keskhaigla taastusraviosakonna patsientidele basseini pääsuks invalifti muretsemist ja MTÜ Peaasjade tegevust.

Naiskodukaitse Pärnumaa ringkonna esinaine Karmen Vesselov rääkis, et "Anname au!" sinilillesümbolika müügi avapäeval lähevad naiskodukaitsjad Pärnu linna- ja maavalitsusse, kogudes sealselt töötajatelt annetusi.

Sama päeva õhtul kuuest jätkub sinilillekampaania Pärnu Keskuse Apollo raamatupoes, kus huvilistega kohtub kirjanik ja reservsõjaväelane Leo Kunnas, kes räägib oma raamatust "Sõda 2023" ja jagab autogramme. Naiskodukaitsjad selgitavad sinilillede tähendust ja heategevuskampaania eesmärke ja neilt saab kohapeal sümbolmärke osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles