Pärnus toimus esimene innovatsioonikohvik

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa kutsehariduskeskus (PKHK) kutsus osalema ja kaasa mõtlema kutsehariduse edendamise innovatsioonikohvikus (KEIK). Esimene õppevaldkonnapõhine KEIK toimus teemal “Tervis ja heaolu”, keskendudes hooldustöötaja erialale ja sellest võttis osa 35 huvilist.

Tervise ja heaolu teemalise arutelu tulemusena tõsteti esile vajadust väärtustada hooldustöötaja eriala tunnustussüsteemi loomisega nii organisatsioonis, kohalikus omavalitsuses kui riiklikul tasandil.

“Eriala võiks populariseerida meedias edu- ja persoonilugude kajastamisega. Ettevõte ja kooli koostöö tulemusena tasuks tõsta praktikajuhendajate kvalifikatsiooni ja õpetamisel suurendada töökohapõhise õppe mahtu,” sõnas PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi. “Põlvkondade lähendamiseks soovitatakse tihendada lasteaedade ja hooldekodude koostööd näiteks külastustega. Hollandis pakutakse nii tudengitele soodsat majutust hooldekodudes.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles