Häädemeeste volikogu sai uue esimehe

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lembit Künnapas.
Lembit Künnapas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Häädemeeste vallavolikogu esimeheks valiti Keskerakonna liige Lembit Künnapas. 

Senisele esimehele, valimisliidus Ühtne Koduvald kandideerinud Andrus Soopalule avaldas volikogu umbusaldust.

Künnapas ütles, et Keskerakonna ja Isamaa ja Res Publica Liidu koalitsiooni esmane eesmärk Häädemeestes on tegelda haldusreformiga ja viia lõpuni ühinemine Tahkuranna vallaga. See on kahe valla suur soov „Oleme volikogus võtnud eesmärgiks konstruktiivse koostöö nii omavahel kui vallavalitsuse liikmetega, kes jätkavad oma tööd võimuvahetusest hoolimata,“ lausus Künnapas.

Volikogu vastne esimees selgitas, et IRLi ja Keskerakonna koostöö on seni jäänud erimeelsuste taha, mis nüüdseks on ületatud. „Kindlasti tuli paljudele üllatuseks minu ja volikogu aseesimehe Urmas Aava koostöö, kuid valla arenguks on ühist rada vaja ja see ongi kokkuvõttes kõige olulisem,“ märkis Künnapas.

Künnapas ei teinud saladust, et pettus seni volikogus võimul olnud valimisliidus Ühtne Koduvald. „Loodetud uut poliitikat ma volikogus ei näinud ja meie mõtted ei kattunud. Ma ei näinud enam paraku võimalust koostööd jätkata,“ tõdes ta.

Häädemeeste vallavolikogus on 15 liiget: üks neist Keskerakonnast, viis IRList ja kaks valimisliidust Rannatee. Valimisliidust Ühtne Koduvald kuulub volikokku seitse inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles