Galerii: Paikuse valla korvpalli karikavõistlustel selgusid parimad

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paikuse valla korvpalli karikavõistluste tänavuse hooaja võitis AK Spartak, kes finaalis alistas teist hooaega koos palliva BC Paikuse Lokomotiivi 78:66.

Selle võiduga jäädvustas AK Spartak oma nime rändkarikale BC Lietuva ja Kõwa kõrvale.

Pronksiheitluses oli Reldor 61:51 parem Kõwast.

Paikuse valla karikavõistlustel osales sel hooajal kümme võistkonda.

2014. aasta sügisest, mil avati Paikusel uus spordi- ja tervisekeskus, korraldatakse seal igal aastal valla karikavõistlusi korvpallis. Turniiri sihtrühma moodustavad harrastuskorvpallurid, mängud on toimunud sügiskevadisel hooajal pühapäeviti. Lõppenud hooaeg sai alguse novembris ja turniir mängiti kaheringilisena. Toimus 70 mängu.

"Käesolev hooaeg oli turniirile juba kolmas ja huvilised on selle üles leidnud," ütles võistluste üks korraldajaid Tarmo Tõnismann.

Et võistluste infot kiiresti kajastada, avasid korraldajad sel hooajal ürituse kodulehe www.paikusekorvpall.com. Mängude kvaliteedi huvides püüti igale mängule tagada kaks kohtunikku.

"Sügisel sai korraldatud kohtunike põua leevenduseks koolitus Aare Halliko juhendamisel. Huvilised said vilistada mänge kõrvuti kogenud kohtunikega ja nii mõnigi soovib seda tööd süvenenumalt teha," märkis Tõnismann.

Võistlussarja eestvedaja sõnade kohaselt on järgmiselgi hooajal plaanis traditsiooni jätkata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles