Pärnu Mai kooli algklassiõpilased osalesid FLL Juniori näitusvõistlusel

, Pärnu Mai kooli õppejuhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

First Lego League Junior (FLL) on õpilastele suunatud programm, mille eesmärk on teadust ja tehnoloogiat populariseerida, anda lastele vajalikke teadmisi ja oskusi.

Juhindudes FLLi põhiväärtustest, võtavad meeskonnad mõõtu iga-aastasel konkursil, mis koosneb robotivõistlusest ja projektist. 2016/17. aasta teema oli "Loomadest liitlased", et uurida inimeste-loomade koostööd ja muuta mõlema elukeskkond paremaks ja turvalisemaks.

Mai koolist võttis 2. aprillil näitusvõistlusest, mis toimus Tartus AHHAA keskuses, osa 47 teise klassi õpilast. Projektis osalenud õpilased olid valmistanud oma meeskonnaga roboti. Selleks pidid kõik tiimid kasutama inspiratsioonikomplekti. Õpilased konstrueerisid roboti, koostasid sellele programmi, uurisid üht metslooma, lindu või putukat ja valmistasid oma tööst stendi.

Õpilasi juhendas Pärnu Mai kooli robootikaõpetaja Tiiu Vendel. Olulised on ideed, mida lapsed välja mõtlevad. Iga võistleja sai tunnuskirja ja kuldmedali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles