Galerii: Vaprus kaotas Paides tasavägise mängu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel pidi vähemuses lõpetanud Pärnu Vaprus tunnistama täna Paides sealse linnameeskonna 2:3 paremust. Sealjuures määras kohtunik vastase kasuks koguni kaks penaltit.

Paide meeskonna viis juba neljandal minutil juhtima Martin Kase. Poolaja lõpus, 44. minutil viigistas seisu Magnus Villota.

68. minutil määras väljakukohtunik Siim Rinken Paide meeskonna kasuks 11 meetri karistuslöögi, mille realiseeris Magnar Vainumäe. Minut hiljem eemaldati mängust Vapruse poolkaitsja Martin Vunk.

Vähemusse ja kaotusseisu jäänud pärnakad ei lasknud pead norgu ja juba kaks minutit hiljem tõi Enrico Veensalu tabloole numbrid 2:2.

Viimane sõna jäi kohtunikule ja kodumeeskonnale. 87. minutil määras Rinken Paide kasuks teise penalti ja taas oli resultatiivne Vainumäe.

Pärast viit vooru juhivad tabelit 13 punkti kogunud Tallinna Levadia ja Nõmme Kalju. Vaprus on ühe punktiga kümne meeskonna seas viimane. Paide sai täna kirja oma teise võidu ja on kuue punktiga seitsmes.

Järgmisel laupäeval võõrustab Vaprus Mai kunstmuruväljakul mullust Eesti meistrit FCI Tallinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles