Raekojas anti üle Pärnu linna teenetemärgid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Raekojas tunnustati täna silmapaistvate teenete eest kümmet inimest Pärnu linna teenetemärgiga.

Merike Lepale otsustati Pärnu linna teenetemärk anda Pärnu haigla nüüdisaegse erakorralise meditsiini abi osakonna loomise eest.

Tõnu Endreksoni tunnustati teenetemärgiga Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja muude märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Andrei Jämsä pälvis teenetemärgi Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja muude märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Allar Rajale omistati teenetemärk Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja muude märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Kaspar Taimsoo pälvis teenetemärgi Rio olümpiamängude pronksmedali võitmise ja muude märkimisväärsete tulemuste eest rahvusvahelistel tiitlivõistlusel ning Pärnu kui spordilinna maine kujundamise eest.

Maidu Maameest tunnustati teenetemärgiga kauaaegse ja kohusetundliku töö eest bussijuhina ning Pärnu linna kultuurielu rikastamise eest lauljana.

Vello Paluoja pälvis teenetemärgi tähelepanuväärse ja pühendunud tegevuse eest kultuurielu rikastamisel, kunstimeele kasvatamisel ja ajaloo jäädvustamisel oma loomingu kaudu.

Margit Seppikule anti teenetemärk panuse eest praegusaegse õendus- ja hooldusteenuse süsteemi väljatöötamise, elluviimise ning õenduse arendamise ja propageerimise eest.

Jaanus Torrim pälvis teenetemärgi pühendunud ja aktiivse tegevuse eest Eesti muusikakultuuri edendamisel loojana ja kontsertide-festivalide korraldajana.

Leo Villerile omistati teenetemärk pikaajalise ja pühendunud pedagoogitöö, mõtlevate, loovate, oma kodumaad väärtustavate noorte kasvatamise ning male õpetamise ja propageerimise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles