Wendre valiti parimaks regionaalseks praktikakohaks

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tööandjate keskliidu korraldatava konkursi “Parim praktikakoht 2017” parimaks regionaalseks praktikakohaks valiti tekstiiliettevõte Wendre AS.
Eesti tööandjate keskliidu korraldatava konkursi “Parim praktikakoht 2017” parimaks regionaalseks praktikakohaks valiti tekstiiliettevõte Wendre AS. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti tööandjate keskliidu korraldatava konkursi “Parim praktikakoht 2017” parimaks regionaalseks praktikakohaks valiti tekstiiliettevõte Wendre AS.

Parima regionaalse praktikakoha tiitliga pärjatud Wendre on Pärnumaal oluline tekstiilierialade õpilaste koolitaja. Koostöös õppeasutustega korraldatakse õpipoisiõpet, mis aitab tõsta nii ettevõtte sees töötajate kvalifikatsiooni kui koolitada tööjõudu maakonnas.

Konkursi võitis Põhja-Eesti regionaalhaigla, mis pakub õppuritele läbimõeldud ja süsteemset praktikat ja panustab niiviisi töötajate järelkasvu koolitamisse. 

Parimaks väikeettevõttest praktikakohaks valiti Valgamaal restorani omav Naudingumaitse OÜ.

Kolme kategooria võitjatel on õigus kasutada spetsiaalset märgist.

Haridus- ja teadusministri Mailis Repsi sõnutsi on väga rõõmustav, et tööandjad peavad õppuritele praktika pakkumist tähtsaks. “Praktika on parim sild kooli ja võimaliku tööandja vahel. Eriti hea meel on selle üle, et sellist sildade rajamist väärtustatakse üha enam.”

Iga ettevõte pälvib auhinnaks klaasikunstnik Ivo Lille valmistatud skulptuuri.

Konkursile laekus 60 avaldust. Ettevõtteid ja sihtasutusi said kandidaatidena üles seada nii ettevõtted kui kutseõppeasutused, rakenduskõrgkoolid ja kõrgkoolid.

Ettevõtmist korraldab Eesti tööandjate keskliit koostöös SA Innove ja haridus- ja teadusministeeriumiga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles