Tahkuranna vallas valmis juubeliraamat

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tahkuranna vallavanem Karel Tölp esitles Tahku tares ühisjõududega vast valminud raamatut “Tahkuranna vald 25” ja möönis, et isegi lähiaja talletamine on keeruline.
Tahkuranna vallavanem Karel Tölp esitles Tahku tares ühisjõududega vast valminud raamatut “Tahkuranna vald 25” ja möönis, et isegi lähiaja talletamine on keeruline. Foto: Mailiis Ollino

Eesti esimese presidendi Konstantin Pätsi sünnivald võttis omavalitsuse veerandsada tegevusaastat kokku raamatusse “Tahkuranna vald 25”, mida vallavanem Karel Tölp ja volikogu esimees Argo Mengel esitlesid Tahku tares ja tänasid kaasautoreid.

Vallavanema jutu järgi valmistati kogumikku ette poolteist aastat, väärtuslikku materjali kogunes plaanitud mahust rohkem ja koostajad otsustasid kõik raamatusse panna, nii et kõvakaanelises teoses on 270 lehekülge ja 260 fotot.

Võiste raamatukogu juhataja Ülle Toomla rääkis, mismoodi ta käsikirju toimetas ja kuidas Karel Tölp sõitis mööda valda, A4-formaadis käsikirja väljaprint kaenlas, ja tuvastas fotodel inimeste nimesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles