Töömessi eksponente üllatas parkimistrahv

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnele töömessi eksponendile jäi kontserdimaja parkimiskorraldus segaseks ja autod jäeti märgistatud alast välja. Tulemus oli parkimistrahv või hoiatus kojamehe vahel.
Mõnele töömessi eksponendile jäi kontserdimaja parkimiskorraldus segaseks ja autod jäeti märgistatud alast välja. Tulemus oli parkimistrahv või hoiatus kojamehe vahel. Foto: Urmas Luik

Pärnus toimunud tööandjate mess lõppes ärritavalt mitmele eksponendile, kes leidsid oma auto tuuleklaasilt trahvikviitungi, kuigi parkimine oli väljapanijatele tasuta. Sõiduki ekslikult valesse kohta jätnud maksu- ja tolliametnik heidab linnale ette kehva parkimiskorraldust.

Maksu- ja tolliametnik Jaan Krinal tutvustas 23. märtsil Pärnu kontserdimajas messil huvilistele enda tööandjat. Vahepeal astus ta auto juurest läbi ja avastas hämminguga kojamehe vahelt parkimistrahvi. Korraldajad olid töömessi ja Suunaja eksponentidele teatanud, et kontserdimaja ees on parkimine tasuta. Ametnik jättis sõiduki küll kontserdimaja ette, kuid tänava äärde, kus asuvad hoopis linna parkimiskohad. Krinal selgitas, et maja ees kohti ei leidunud ja nii arvas ta, et vahetusse lähedusse jääv plats käib maja juurde. Parklaid eristavat märgistust ta ei silmanud.

“Mujalt tulnud inimesele võis vabalt vale mulje jääda. Märkasin, et kõik minu kõrvale parkinud autod said kviitungi, järelikult polnud ma ainuke, kes asjast valesti aru sai,” ütles Krinal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles