Viie riigi krossiässad kihutavad Potsepal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kangur on quadracerite eliitklassis meistrivõistluste liider.
Kaspar Kangur on quadracerite eliitklassis meistrivõistluste liider. Foto: Rauno Kais

Pühapäeval Pärnumaal Potsepa liivakarjääri rajal kestuskrossi Eesti lahtiste meistri- ja karikavõistluste etapil stardib 14 masinaklassis üle paarisaja motosportlase Eestist, Lätist, Soomest, Leedust ja Venemaalt.

Motomaratoni Pärnu Offroad peakorraldaja Jüri Makarov rääkis, et kaherattaliste tsiklite võidukihutamisele antakse start tund enne keskpäeva ja pärastlõunal on viie kilomeetri pikkune ring neljarattaliste sõiduriistade taltsutajate päralt.

"Sel hooajal jagatakse meistrivõistluste medaleid klassides 85 ccm, E1, E2, 40+, enduuro ja Quad Open. Karikasarja arvestuses sõidavad B-, C- ja D-klassi harrastajad, E3, 50+, naised, Quadi hobi ja ATV," selgitas Makarov. "Läinud nädalavahetusel toimunud Vilaski kestuskrossi ja Potsepa võistluse kokkuvõttes pälvib absoluutarvestuse parim sõitja Sandmani tiitli."

Pärnumaa kiirematest võidusõitjatest on pühapäeval kaherattaliste stardis Marek Künnapas (nr 797), Tõnu Kallast (nr 992), Toivo Nikopensius (nr 10), Mattias Graumann (nr 75), Genry Arras (nr 707), Jüri Makarov (nr 380), Jarmo Lehiste (nr 556), Siim Rotmeister (nr 344), Johanna Saareke (330), Madis Pool (nr 113), Egon Üpraus (nr 164), Aivo Rabbi (nr 15) ja Jaanus Nuut (nr 121).

Quadracer`ite eliitklassis jahivad meistrivõistluste punkte meie meestest eelmise etapi võitja Kaspar Kangur (nr 146) ja Sten Jupaschevski (nr 421). Mullune Eesti ja Läti meister Kevin Saar Potsepal ei stardi, tema kihutab samal ajal Hollandis Euroopa meistrivõistluste esimesel etapil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles