Pärnumaalt osaleb maamessil 19 ettevõtet

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal Tartu näituste messikeskuses toimuvast maamessist võtab osa 500 ettevõtet kümnest riigist, Pärnumaad esindab 19 ettevõtet. Arhiivifoto.
Järgmisel nädalal Tartu näituste messikeskuses toimuvast maamessist võtab osa 500 ettevõtet kümnest riigist, Pärnumaad esindab 19 ettevõtet. Arhiivifoto. Foto: ARDI TRUIJA/

Järgmisel nädalal Tartu näituste messikeskuses toimuvast maamessist võtab osa 500 ettevõtet kümnest riigist, Pärnumaad esindab 19 ettevõtet.

Pärnumaalt sõidavad Tartusse Agrofort, Fortec/Haarwood, Metsis, A-Profiil, Rexus, Pärnu Graniit, Toppi Plast, Balmec Forest, Optitrans, Saareõue Partner, Skamet, Raivo & Pojad maamootorid/Taa Talu, Hüdraks, Sepa Mahetalu, Akaatsia Talu, Kitsepiimatooted/Tiivi Liibert, Tahkuranna Liha & Suits, Lottemaa ja Asteni Mesindus.

Maamessi projektijuht Margus Kikkul ütles, et nagu eelmiselgi aastal on maamessi tarvis kasutusel 60 000 ruutmeetrit pinda, kuid tänavu osaleb 40 ettevõtet rohkem. "Võimalus seekord veel rohkem firmasid võõrustada on tingitud sellest, et D-hall on kolmandiku võrra suurem – 1200 ruutmeetrit. Ekspositsioonialad asuvad C-halli servas ja turutelgi ümbergi," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles