Pärnakad pälvisid spordistipendiumi

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerutaja Joosep Karlson tegi mullu elu parima hooaja. Muuhulgas võistles mees ka Saksamaal Duisburgi maailmakarika etapil.
Aerutaja Joosep Karlson tegi mullu elu parima hooaja. Muuhulgas võistles mees ka Saksamaal Duisburgi maailmakarika etapil. Foto: EAF

Eesti Olümpiakomitee (EOK) kuulutas välja "Märka järgnevat põlvkonda" järelkasvutiimi uue koosseisu, mille sekka mahtuvad pärnakad ja nende treenerid saavad EOK-lt stipendiumi.

Pärnust valiti EOK järelkasvutiimi aerutaja Joosep Karlson ja Vändrast pärit mitmevõistleja Janek Õiglane.

Juhendajatest pälvisid stipendiumi võrkpallitreener Toomas Jasmin ning Ottomar Ladvat ja Mai Narvat juhendav maletaja Kaido Külaots.

Stipendiumi saab 32 noorsportlast 25 spordialalt. Järelkasvutiimi põhikoosseisu stipendium on 2000 eurot ja selle kõrval eristipendium 1000 eurot. Treenerite stipendium on samuti 1000 eurot.

Kokku jagatakse noorsportlastele toetuseks 57 000 eurot ja treeneritele 29 000 eurot.

EOK järelkasvuprojekti tänavusse põhikoosseisu kuuluvad aastatel 1994–1997 sündinud sportlased, kes on võistelnud täiskasvanute tiitlivõistlustel. Peale selle on kaasatud põhikoosseisust nooremad ja eriti noored talendid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles