Teisipäeval algav Pärnu bussijaama ehitus muudab liikluskorda

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnumaa ühistranspordikeskus

Teisipäeva varahommikul algab uue Pärnu bussijaama ehitus ja ümberkaudne liikluskorraldus muutub märkimisväärselt. Linnavalitsus palub sõidukorrast kinni pidada.

Ettevalmistused ajutiste liikluskorraldusmärkide paigalduseks algavad esmaspäeva lõunast. Uus liikluskord hakkab kehtima teisipäeva varahommikust.

Saabuvate busside ja kaugbusside peatused viiakse Ringi ja Rüütli tänavale. Pärnumaa ühistranspordikeskuse andmetel ei ole väljumispeatused numbritega tähistatud. Sõitjate pealevõtmiseks sõidavad kaugbussid võimalikult Rüütli tänava poole ja maakonnabussid Aia tänava poole, et nende taha mahuks veel teisigi busse.

Rüütli tänava lõik, mis jääb Aia ja Ringi tänava vahele, muudetakse vastassuunaliseks ja sinna viiakse maakonnabusside peatused.

Raeküla suuna linnabusside Bussijaama peatust nihutatakse teatri poole.

Ehitustööde ja muudatuste tõttu vähenevad bussijaama juures tavasõidukite parkimisvõimalused. Linnavalitsus palub kinni pidada parkimist reguleerivatest märkidest.

Täpset kaarti vaata laupäevasest Pärnu Postimehest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles