Kuninga tänava põhikool korraldab hariduskonverentsi

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pedagogicumi juhataja ja haridustehnoloogia professor Margus Pedaste teeb hariduskonverentsil ettekande nüüdisaegsest õpikäsitlusest.
Tartu ülikooli Pedagogicumi juhataja ja haridustehnoloogia professor Margus Pedaste teeb hariduskonverentsil ettekande nüüdisaegsest õpikäsitlusest. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu Kuninga tänava põhikoolis tuleb esmaspäeval, 17. aprillil hariduskonverents "Kuidas toetada õpetajat tema rolli muutuses nüüdisaegse õpikäsitluse kaudu?".

Ürituse avab Kuninga tänava põhikooli direktor Urve Krause, kes räägib oma kooli hariduskonverentside ajaloost.

Tartu ülikooli Pedagogicumi juhataja ja haridustehnoloogia professor Margus Pedaste teeb ettekande nüüdisaegsest õpikäsitlusest, TÜ Pärnu kolledži keelekeskuse juhataja Katrin Saks kõneleb akadeemilisest eneseregulatsioonist, psühholoog Viive Einfeldt psühholoogilisest heaolust, Tallinna ülikooli haridusinnovatsiooni keskuse teadur psühholoogiadoktor Grete Arro motivatsioonist ja motiveerimisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles