Vaprus sai kodus koslepi

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Vaprus (kollases) sai hooaja viienda kaotuse.
Pärnu Vaprus (kollases) sai hooaja viienda kaotuse. Foto: Madis Sinivee/

Pärnu Vaprus pidi täna jalgpalli Premium-liiga kuuenda vooru kodumängus FCI Tallinna vastu võtma 0:6 kaotuse, mis on selle hooaja kõige suurem lüüasaamine.

Pärnakate õudusunenägu algas 24. minutil, kui võrku sahistas Infoneti ründaja Artur Rättel, kes enne seda polnud skoorinud mullu maist saati.

Tallinlaste esiründaja Evgeny Kharin lustis täiega ja sai hakkama kübaratrikiga. Värava lõi ta 24., 32. ja 56. minutil. Seejuures võttis Infoneti peatreener Kharini juba 57. minutil teenitult puhkama.

Muu hulgas pälvis tähelepanu Kharini teine värav, mis sündis pärnakate ränga eksimuse tagajärjel: Hendrik Vainu eksis väljatulekul, lüües palli klaarides mänguvahendist mööda. Ühtlasi vahetati Vainu poolajal välja.

Peale selle skooris 44. minutil Roman Nesterovski ja naela lõi 88. minutil kirstu Albert Prosa.

Seni oli Pärnu hooaja suurim kaotus liiga avamäng Nõmme Kalju vastu, mis kaotati 2:6.

Sellega säilitab Pärnu klubi liigas viimase koha ühe punktiga kuuest mängust. Viljandi tulevik jääb kahe, Sillamäe Kalev kolme punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles