Korvpallurid asusid veerandfinaali 2:0 juhtima

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadam (valges) alistas TTÜ teist korda jutti.
Pärnu Sadam (valges) alistas TTÜ teist korda jutti. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti korvpallimeistrivõistluste veerandfinaalseeria teises mängus alistas Pärnu Sadama meeskond täna võõral väljakul TTÜ 87:78 ja juhib nüüd kolme võiduni mängitavat seeriat 2:0. 

Ülimalt võitluslik mäng kulges mõlemal tõusude-mõõnadega.

Pärnakad alustasid TTÜ spordihoones võimsalt, spurtides 7:0 ette. Peagi olid aga tablool viiginumbrid. Ometi ei loovutanud pärnakad avaveerandil initsiatiivi ja võitsid selle 24:19. Suurepäraselt alustas Sadama meeskonnas Reinar Hallik, kes esimese kümne minuti jooksul tabas 100 protsenti kolm kolmepunktiviset.

Teine veerandaeg kulges esimesega ühtmoodi. Poolaja võitsid pärnakad siiski 40:37.

Teist poolaega alustas kodumeeskond agressiivse kaitsega ja pärnakad jäid kolmandal veerandil rünnakul hätta. Nii pääses TTÜ kolmanda vaatuse lõpuks juhtima 58:55.

Viimase veerandi algul tegi kodumeeskond kohe vahespurdi ja pääses mängu kestel esimest korda kaheksa punktiga ette 68:60. Sellele vastasid pärnakad omakorda 9:0 seeriaga. Peale selle teenis kuus ja pool minutit enne normaalaja lõppu viienda vea üks TTÜ liidreid Joonas Järvelainen.

Ilmselt otsustas see mängu, sest mängulõpp kuulus täielikult suvepealinna esindusele.

Pärnu meeskonna resultatiivseim oli Edvinas Šeškus 21 punktiga. Reinar Hallik viskas 19 ja Domagoj Bubalo 18 silma. Supermängu tegi ka Mihkel Kirves, kes 17 punkti kõrval võttis 14 lauapalli.

TTÜ meeskonnas kogus Kiur Akenpärg parimana 21 silma.

Seeria kolmas mäng tuleb juba teisipäeval Pärnu spordihallis ja kui Sadam selle võidab, pääsevad pärnakad Eesti meistrivõistlustel nelja tugevama hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles