Krossiautod kihutasid Taali rajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Subaru Imprezat taltsutav Ameriico Jöffert on nelikveoliste klassis kolme etapi järel liidrikohal.
Subaru Imprezat taltsutav Ameriico Jöffert on nelikveoliste klassis kolme etapi järel liidrikohal. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja kolmandal etapil võistles Taalis ligemale poolsada autosportlast, kes selgitasid paremuse seitsmes arvestuses.

Esiveoliste autode klassis teenis etapivõidu Tartu noormees Simo Lind (Opel Astra), teiseks tuli Kristofer Lupp Võrust (Mitsubishi Colt) ja kolmas oli viljandlane Tanel Raudsepp (Volkswagen Golf 2). Noorteklassi põnevas finaalsõidus kihutas Vändra poiss Armin-Marlon Mängel (Volkswagen Golf 2) esimesena finišisse, kannul Robin Altosaar Võrust (Opel Astra) ja kolmanda auhinna teenis Pärnu piiga Elis Jõelaid autol VAZ-2105.

Rahvakrossi esiveoliste sõidukite konkurentsis oli kiireim Lada Samarat taltsutanud pärnakas Martin Suurna. Teise kohaga pidi leppima kvalifikatsiooni võitnud Margus Suigusaar Sauelt (Opel Astra) ja kolmanda auhinna pälvis Vändra sportlane Karol Pert (Volkswagen Golf 2). Tagaveoliste arvestuses tuli esikohale Henri Puhmas Võrumaalt (BMW 325), võitjale järgnesid Pärnumaal Lindi külas elav Meelis Kirst (BMW 318) ja Stein Karu Võrust (BMW 320).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles