Vanalinna põhikooli õpilane tuli Euroopa meistriks

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal krooniti 15aastane Hendrik Holtsmann Eesti edukaimaks Optimisti klassi purjetajaks, uut hooaega alustas ta kuni 20aastaste noormeeste Zoom8-klassi Euroopa meistrivõistluste kullavõiduga.
Eelmisel hooajal krooniti 15aastane Hendrik Holtsmann Eesti edukaimaks Optimisti klassi purjetajaks, uut hooaega alustas ta kuni 20aastaste noormeeste Zoom8-klassi Euroopa meistrivõistluste kullavõiduga. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Pärnu Vanalinna põhikooli 8. klassis õppiv 15aastane Hendrik Holtsmann krooniti Austrias Zoom8-klassi noormeeste Euroopa meistriks.

Kodulinna jahtklubi purjespordikooli treenerite kasvandik finišeeris Neusiedli järvel avapäeval kõigis kolmes sõidus teisena ja sai järgmistes võistlussõitudes kaks kolmandat tulemust ning kuuenda ja seitsmenda tulemuse.

Hõbemedalile tulnud norralane Oscar Andersson kaotas meie noormehele seitsme kohapunktiga ja pronksivääriliselt seilas Fabrin Jesper Bergmann Taanist. Holtsmanni klubikaaslane Karla Luhar lõpetas EMi 18ndana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles