Visad pärnakad võitsid taas

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond (valges) on pidanud TTÜga seni kaks ülimalt tasavägist veerandfinaalmängu, kuid on mõlemad lõpus enda kasuks kallutanud.
Pärnu Sadama korvpallimeeskond (valges) on pidanud TTÜga seni kaks ülimalt tasavägist veerandfinaalmängu, kuid on mõlemad lõpus enda kasuks kallutanud. Foto: Mailiis Ollino

Eesti korvpallimeistrivõistluste veerandfinaalseeria teises mängus alistas Pärnu Sadama meeskond üleeile võõrsil TTÜ 87:78 ja juhib nüüd kolme võiduni mängitavat seeriat 2:0.

Pärnakad alustasid TTÜ spordihoones kohtumist võimsalt, minnes 7:0 juhtima. Peagi oli aga tablool viik. Pärnakad avaveerandil initsiatiivi siiski ei loovutanud ja võitsid selle 24:19. Suurepäraselt alustas Sadama meeskonnas Reinar Hallik, kes tabas esimese kümne minuti jooksul 100protsendilise tabamusega kolm kolmepunktiviset.

Teine veerandaeg kulges nagu esimenegi. Poolaja võitsid pärnakad siiski 40:37.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles