Mööblivabriku asemele võivad elamud kerkida

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: KASTANI T
PRN01: KASTANI T Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Neljapäeval kogunev Pärnu linnavolikogu hakkab arutama Trigon Property Development soovi lammutada Suur-Jõe 48 kinnistul Skano Groupi (kunagise Viisnurga) mööblivabriku hooned ja ehitada nende asemele kuni nelja maapealse korrusega korterelamud.

Tegemist on detailplaneeringu algatamisega, mis ei tähenda mööblitootmise kohe lõpetamist. "Teoreetiliselt on neil võimalik tootmine Niidu tänava äärde kolida, aga võib-olla ei taha nad viie aasta jooksul üldse kuhugi kolida. Võib-olla teevad planeeringu igaks juhuks valmis ja panevad riiulile," ütles linnapea Romek Kosenkranius.

Planeeringu algatamise eelnõu kohaselt tahab Trigon Property Development mööblitootmise, kontorihoone ja kaupluse millalgi lammutada ja ehitada nende asemele korterelamud. Elamute arv pole teada, neljakorruselised kõrgemad hooned koos võimaliku parklaga nullkorrusel on kavas paigutada kinnistu edelaserva, kinnistu keskele püstitada kolme- ja jõe poole kahekorruselised korterelamud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles