Koidula väitlejad tulid Eesti meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula väitlejad tulid Eesti meistriks.
Koidula väitlejad tulid Eesti meistriks. Foto: Siim Ruul

Pärnu Koidula gümnaasiumi väitlejad tulid Kuressaarest Eesti kesk- ja põhikoolide meistrivõistlustelt tagasi meistritiitli ja mitme hea tulemusega. Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilasedki esinesid edukalt.

Üle 80 võistkonna ja 230 väitleja konkurentsis ei leidunud sel aastal Koidula noortele vastast, sest Eesti meistriks krooniti võistkond C3PO (Uku-Laur Jagomägi, Rauno Kivimägi, Oskar Samuel Rebane). Finaalis kohtusid nad Koidula ja Sütevaka ühisvõistkonnaga Sharan (Andreas Lootus, Tristan Lasn, Andreas Tulver).

Gümnasistide individuaalarvestuses oli kogu aasta lõikes kolmas kõneleja Oskar Samuel Rebane. Põhikooliõpilaste seas sai kogu aasta arvestuses teise koha sütevakalane Karin Malm.

Sütevaka humanitaargümnaasium saavutas koolide arvestuses 27 kooli konkurentsis teise koha ja Koidula gümnaasium kolmanda koha karika. Võidukaid väitlejaid juhendab õpetaja Siim Ruul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles