Selgusid parimad instrumentalistid

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu oma vanusekategooria parimaks metsasarvemängijaks hinnati Mihkel Lüdigi nimelises Vändra muusikakoolis õppiv Kairi Sosi.
Tänavu oma vanusekategooria parimaks metsasarvemängijaks hinnati Mihkel Lüdigi nimelises Vändra muusikakoolis õppiv Kairi Sosi. Foto: Haide Rannakivi

Eesti muusikakoolide liidu konkursil “Parim noor instrumentalist 2017” mängis end esikolmikusse kümmekond Pärnumaa muusikakoolide õpilast: tiitli võitis üks õppur, teiseks tuli kuus ja kolmandaks neli meie noort.

Lääne-Pärnu regiooni tulid auhinnakohad nii flöödi, klarneti, klaveri, metsasarve, trompeti kui madalate vaskpillide erialal. Parima noore instrumentalisti tiitli võiduga hiilgas oma vanuseastmes metsasarvemängija Kairi Sosi, kes õpib Mihkel Lüdigi nimelises Vändra muusikakoolis Kalev Saare juhendusel.

Mitu auhinnalist kohta pälvisid Kalev Saare (Vändra muusikakool), Arvi Sommeri (Pärnu muusikakool) ja Mati Põdra (Lihula muusika- ja kunstikool) õpilased. Pärnu muusikakooli direktor Mall Türk tõdes, et kõik nad on väga head muusikud ja säravad õpetajad, see aga mängib noorte innustamisel suurt rolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles