Mees varjas naabri akna korvpallilauaga

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma linnaosas elav Maie Kapak ja tema tütar Airi Kasemägi on nördinud, sest naaber paigaldas nende kõrvalhoone akna ette korvpallilaua.
Rääma linnaosas elav Maie Kapak ja tema tütar Airi Kasemägi on nördinud, sest naaber paigaldas nende kõrvalhoone akna ette korvpallilaua. Foto: Mailiis Ollino

Aastaid tagasi alguse saanud naabrite tüli päädis sellega, et üks üleaedsetest püstitas korvpallilaua teise akna ette, varjates sellega vaate täielikult. “Ma ei teagi, kas see on andekuse tipptase või kiuslikkus,” kurdab naaber, kelle aknasse enam valgus ei paista.

Pärnus Rääma linnaosas elav Maie Kapak ja tema tütar Airi Kasemägi on nõutud, sest kaks nädalat tagasi paigaldas naaber nende ehitusjärgus kõrvalhoone ülemise korruse akna ette korvpallilaua.

Kasemägi alustab jutuajamist irooniliselt Igor Mangi sõnadega: “Anne antakse taevast ja seda tuleb kasutada!” Naabrite vahelt jooksis must kass läbi umbes kuus aastat tagasi, kui ema ja tütar tahtsid enda hoovi lammutatud kõrvalhoone asemele uut ehitama hakata. Viis aastat oli Kasemäe sõnutsi hoovis ehitusauk ja naabritega vaieldi, kuhu ema ja tütar võivad kõrvalhoone rajada. Kuna aga Kapakul on kitsas krunt, läks krundipiirile ehitamiseks vaja naabri luba. Et üleaedsed ei leidnud Pärnu linnavalitsuse abiga lahendust, otsustati kõrvalhoone lõplik asukoht ja väljanägemine Tallinna halduskohtu Pärnu kohtumajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles