Weekendi ajaks on pea kõik Pärnu spaad välja müüdud

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Viikingi spaasse tullakse enim Soomest, Eestist, Lätist, Skandinaavia maadest. Palju külalisi käib Venemaalt,” ütles Viikingi spaa tegevjuht Kairi Lusik.
“Viikingi spaasse tullakse enim Soomest, Eestist, Lätist, Skandinaavia maadest. Palju külalisi käib Venemaalt,” ütles Viikingi spaa tegevjuht Kairi Lusik. Foto: Mailiis Ollino

Suviti on Pärnu spaad rahvast pungil ja suuremate ürituste ajal on külalistel keeruline majutust leida. “Kogu juuni on meil kenasti broneeritud. Grillfesti ja Weekend Festivali ajal peaks maja täis olema,” teatas Viikingi spaa tegevjuht Kairi Lusik.

“Broneeringuid on praegu küll üsna palju tehtud, aga kui hakkame ettemaksuarveid sellisteks perioodideks ette saatma, selgub ikka, et plaanid on muutunud ja koht jääb siiski vabaks,” nentis Lusik.

Peale Viikingi on Estonia spaahotellgi muusikafestivali ajaks broneeritud. “Weekend Festivaliks augusti alguses on kõik kohad juba täitunud,” kinnitas Estonia turundus- ja müügijuht Ave Pill. Tema sõnutsi on suvel inimeste huvi nende spaa vastu alati väga suur ja populaarseim külastamisaeg on juuli. “Juuli esimesed nädalad on Estonias juba üsna tihedalt kinni pandud. Muul ajal peaks aga kohti küllaga jätkuma. Katsume sättida asjad nii, et juuniski leiduks huvilistele meie kohti, seega aprillis me kogu juunit välja ei müü,” märkis Pill. Tema sõnutsi on võõramaalaste huvi Pärnu spaade vastu tõusnud. “Suvel tuleb põhikliente peale Eesti tavaliselt Soomest, Rootsist ja Lätist. Aga meid on hakanud külastama järjest rohkem turiste Saksamaalt ja Hispaaniast,” lisas Pill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles