Kevin Saare tiitlivõistlus algas ebaõnnega

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Kevin Saar stardib ainsa eestlasena sel aastal kõigil quadracerite EMi etappidel.
Pärnu motoklubi tulevikulootus Kevin Saar stardib ainsa eestlasena sel aastal kõigil quadracerite EMi etappidel. Foto: Rauno Kais

Mullu Pärnumaa parima tehnikasportlase tiitli teeninud 17aastane krossisõitja Kevin Saar pidi quadracer`ite Euroopa meistrivõistluste esimese etapi Hollandis tehniliste probleemide tõttu katki jätma.

Eelmisel hooajal nii Eesti kui Läti meistrivõistlustel kulla teeninud ja EMil neljanda koha saanud Saar alustas Hollandi võistlust lootusrikkalt – kvalifikatsioonis parimat aega näidanu pärnakas juhtis avasõitu kuuenda ringi järel lähimate jälitajate ees juba ligemale poole minutiga, kui tema sõiduriist ootamatult seisma jäi.

"Selgus, et meie tuttuuel quadracer`il kadus säde," rääkis Pärnu motoklubi värvides võistleva Kevini treenerist-mehaanikust isa Andrus Saar. "Vahetasime süüteküünlad, seejärel panime tsiklile uue aju peale ja saime masina taas tööle. Paraku juhtus teises sõidus sama jama ja selleks korraks oligi meil EMi etapp tuksis. Praegu asja uuritakse ja me loodame väga, et saame veale jälile."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles