Tambet Tuisk: Ära klõpsuta püstolit niisama, kui seal pole pauku sees

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laoses tuli eestlasest näitlejal enne võtteid läbi teha budistlik rituaal. Filmi tarvis tehtud pulmapildil (esiküljel) on Tambet Tuisk koos teist peategelast mänginud kohaliku popstaari Vilouna Phetmanyga.
Laoses tuli eestlasest näitlejal enne võtteid läbi teha budistlik rituaal. Filmi tarvis tehtud pulmapildil (esiküljel) on Tambet Tuisk koos teist peategelast mänginud kohaliku popstaari Vilouna Phetmanyga. Foto: Helen Lõhmus

Näitleja Tambet Tuisuga laupäeva hommikul Rannahotelli kohvikus sealse stiilse interjööri üle arutledes tuleb välja, et Pärnu mereäärne puiestee on peale kunagise linnaarhitekti Olev Siinmaa omade Tuisu sõpruskonna käejälgi täis.

Neljaliikmelises paatkonnas, kellega mullu osaleti Muhu Väina regatil, purjetab Tuisu hea sõber arhitekt Jan Skolimowski, kes ühes Peeter Looga kuulub Rannastaadioni hoone autorite sekka.

Siinmaa pärandi – mudaravila kordategemisel ja kujundamisel spaahotelliks on oma panuse andnud aga sisearhitekt Rene Safin, kellega oldi kogu Pärnu 6. keskkooli aja pinginaabrid ja sügav sõprus püsib tänini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles