Mai maasikasõbrad ja vabakooli rohenäpud ootavad rahva hääli

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai lasteaia rühm osales maasikakasvatamise projektis ja kandideerib selle eest aasta Keskkonnakäpa tiitlile.
Mai lasteaia rühm osales maasikakasvatamise projektis ja kandideerib selle eest aasta Keskkonnakäpa tiitlile. Foto: Keskkonnakäpp.ee

Täna avas keskkonnaministeerium aasta keskkonnakäpa tiitli veebihääletuse, Pärnust ootavad rahva poolehoidu Mai lasteaia rühm ja Pärnu vabakooli kuues klass.

Mai lasteaia rühm osales Räpina aianduskooli sõbrapäevaprojektis „Maasikasõbrad”. Selle käigus tutvusid lapsed maasikataimedega, nende hooldamise ja arenguga.

Vabakooli kuues klass kandideerib keskkonnakäpa tiitlile projektiga „Meie aed”. Selle käigus muudeti kooliklass minikasvuhooneks. Lapsed külvasid pottidesse tilli, lavendli, kobartomati, leeklille, herne, porru ja mungalille seemned.

Keskkonnaministeeriumi avalike suhete osakonna peaspetsialist Maiken Mihelson kutsus inimesi üles lemmikute poolt hääletama. Seda saab teha veebilehel Keskkonnakäpp.ee ja valikuvõimalusi on Eesti peale kokku 43.

„Suur osa esitatud töödest on seotud õues õppimisega, taimede istutamise ja kasvatamisega,” tutvustas Mihelson.

Hääli saab anda mai esimese nädala lõpuni, võitjad selguvad juunis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles