Superkrossi karikasari jätkus Viljandimaal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra võidusõitja Karol Pert kihutas Raassilla rajal rahvakrossi esikveoliste autode klassis esimese auhinna vääriliselt.
Vändra võidusõitja Karol Pert kihutas Raassilla rajal rahvakrossi esikveoliste autode klassis esimese auhinna vääriliselt. Foto: Pille Russi

Erki Spordi superkrossi karikasarja neljandal etapil Optitransi auhindadele kihutas Viljandimaal Raassilla rajal poolsada autosportlast Eestist, Lätist ja Venemaalt.

2WD-klassis pani oma paremuse maksma Tanel Raudsepp (Volkswagen Golf 2), kes finaalsõidu finišijoonel edetas lähimat jälitajat Kristofer Luppi (Mitsubishi Colt) 1,3 sekundiga ja kolmandaks tuli võitjaga sama marki masinat taltsutav Martin Kutser.

Tagaveoliste autode RWD-klassis oli kiireim Marek Ild (BMW 320), talle järgnesid Kristjan Ojaste (BMW 318) ja Andrus Vendel (BMW Compact). 4WD-vabaklassis pakkus Ainar Arula sarja liidrile Ameriico Jõffertile nii kahes eelsõidus kui finaalis tugevat konkurentsi. Kahe kange duell kestis viimase sõidu viimase ringini ja lõpuks pidi Arula tunnistama Jõfferti 0,8sekundist paremust. Kolmanda pjedestaalikoha hõivas Toomas Toome. Kõigi kolme võistlusauto on Subaru Impreza.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles