Urmas Hännile: “Suuga teeb suure linna ...”

Urmas Hännile
, pensionär
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Hännile
Urmas Hännile Foto: PP

18. märts 2016. Keskpäev. Hispaania. Noorsand peseb harjaga Tarifa vanalinnas kitsa San Francisco tänava iidset kivikatet, mis hiilgab varasematest küürimistest niigi.

23. märts 2017. Pärnu abilinnapea Rainer Aavik kirjutab kohalikus lehes Pärnust kui kuurortlinnast. Linn on viimase viie aastaga panustanud linnaruumi parendamiseks väga palju nii oma kui euroliidu toetusfondide raha. Omal kohal on kõik inimese tervist toetavad teenusedki. Ka on meie restorane hinnatud kõrge kvaliteedimärgiga nagu siinset kultuuriprogrammigi. “Pärnu ja meie ettevõtjad oskavad küll ja oskavad hästi!” kiidab abilinnapea.

Õnnetuseks ei istu Pärnu külaline poolt päeva söögilauas või teatris-kontserdisaalis ega seedi teist poolt päeva hõrku ihu- või vaimutoitu. Tal võib tekkida soov linnas ringi vaadata. Seda siia bussitäite kaupa tervist kõbima ja turismimajandust õppima sõitvail lõunanaabreilgi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles