Piltuudis: varahommikune purjutaja lõhkus Georgi söökla akna

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseile laekus lõhutud Georgi söökla akna kohta teade 23. aprilli kell 5.29.
Politseile laekus lõhutud Georgi söökla akna kohta teade 23. aprilli kell 5.29. Foto: Sven Feofanov

Pärnu Hommiku hosteli-külalistemaja juht Sven Feofanov edastas toimetusele foto majutuskoha aluse Georgi söögikoha lõhutud aknast.

Feofanovi sõnutsi pildistas ta rahvasuus Bermuda kolmnurgana tuntud Rüütli ja Hommiku tänava ristmiku söögikoha akent pühapäeva hommikul kella kuue paiku.

Külalistemaja juhile teevad nädalavahetuseti Pärnu südalinna peokohtades purjutavad inimesed meelehärmi. Märtsis esitas mees Pärnu linnavalitsusele taotluse lõpetada nädalavahetuseti kesklinnas peod hiljemalt kahest öösel.

Raad on kaebajale vastanud, et nad teevad probleemi leevendamiseks politsei ja meelelahutusettevõtetega tihedat koostööd. Linnavalitsus on rõhutanud, et tänu sellele on korrarikkumiste arv Pärnu kesklinnas aasta-aastalt vähenenud.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjaki teatel laekus politseile lõhutud akna kohta teade 23. aprillil kell 5.29.

Juhtunu suhtes on alustatud väärteomenetlust niisuguse paragrahvi alusel, mis käsitleb varavastast süütegu väheväärtusliku asja vastu. "Kuna juhtum on veel värske, on tõendite uurimine algusjärgus," täpsustas Gonjak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles