Helary Mägisalul on silme ees kõrgeim siht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändrast pärit maadleja Helary Mägisalu (üleval punases) valmistub hoolega peagi toimuvateks Põhjamaade meistrivõistlusteks. Tema põhieesmärk on juunis Saksamaal toimuv Euroopa tiitlivõistlus.
Vändrast pärit maadleja Helary Mägisalu (üleval punases) valmistub hoolega peagi toimuvateks Põhjamaade meistrivõistlusteks. Tema põhieesmärk on juunis Saksamaal toimuv Euroopa tiitlivõistlus. Foto: Tarmo Heidemann

Sel aastal mitmel maadlusvõistlusel esi- ja poodiumikohti noppinud maadleja Helary Mägisalu on aasta põhieesmärgiks seadnud juunioride Euroopa meistrivõistluste poodiumikoha.

Täiskasvanute arvestuses Kreeka-Rooma maadluses (kuni 59 kilo) Eesti meistriks tulnud vändrakas on maadlusmatil vastastega rinda pistnud 12 aastat.

“Maadlusega puutusin esimest korda kokku 2005. aasta kevadel,” rääkis Mägisalu. “Klassivennad kutsusid treeningule. Maadlus meeldis niivõrd, et tahtsin sinna treeningugruppi kuuluda.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles