Sindi muusikakoolile annetati mitu pillikomplekti

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusikakontsert Sindi muusikakoolis.
Pärimusmuusikakontsert Sindi muusikakoolis. Foto: Erakogu.

Esmaspäeval toimus Sindi muusikakooli saalis pärimusmuusika kontsert, kus astusid üles Sindi ja Pärnu muusikakooli ja Pärnu kunstide maja õpilased.

Kontserdi alguses andsid MTÜ Sindi Lastekas liikmed muusikakooli lastele üle heategevusliku tuluga ostetud instrumendid: kaks käsikellade komplekti, viiulikomplekti ja elektrikitarri, mille tarvis on tellitud võimendi, mis paari nädala pärast peaks Sinti jõudma.

Sindi Lasteka juhataja Margit Toodu ütles, et 21. jaanuaril koos muusikakooliga korraldatud seltsimaja heategevuskontserdil „Igale lapsele oma pill" koguti märkimisväärne summa muusikariistade soetamiseks. Ülejäänud raha on tulnud annetustest ja Sindi Lasteka viimaste aastate tegevusega saadud tulust.

Kokku eraldas Sindi Lastekas muusikakoolile pillide ostuks 920 eurot.

Sindi Lasteka annetus muusikakoolile ei ole esimene seesugune: kolm aastat tagasi kinkis mittetulundusühing jõulumüügiga kogutud raha eest kaks kitarri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles