Kolm firmat soovib Pärnus bussiootekodasid paigaldada

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnabusside ootekodade väljavahetamiseks korraldatud konkursil esitas pakkumise kolm ettevõtet, kelle seast loodab linnavalitsus võitja valida mai teisel nädalal.

Praegu peatustes olevad 55 ootekoda kuuluvad reklaamifirmale Maak, kelle kümme aastat kehtinud leping lõppes eelmise aasta oktoobris. Senise teenusepakkujaga pikalt läbirääkimisi pidanud, otsustas linnavalitsus märtsi lõpus konkursi korraldada. Pakkumised tuli esitada 24. aprilliks, konkursitingimuste järgi tuleb uued ootekojad paigaldada kolme kuu jooksul pärast lepingu sõlmimist.

Kas uus reklaamifirma kolme kuu jooksul tõepoolest Maagi ootekojad enda omadega asendab, on aga veel lahtine. Kui JCDecaux Eesti arendus- ja tehnikadirektor Jaanus Kadak linnavalitsusele saadetud kirjas paigaldustähtaja märgatavalt pikemaks palus muuta, vastas linnavalitsuse liiklusspetsialist Toomas Tammela, et linn soovib bussiootekodasid enim kasutatavatesse peatustesse esimesel võimalusel, kuid on valmis pikendama paigaldustähtaega vastavalt eelläbirääkimistel kokkulepitule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles