Tõstamaal karastuvad tulevased maaettevõtjad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa keskkooli abituriendid Teele Tõnisson (vasakul) ja Karen Adler tõttasid näitama mõisaparki rajatud kettagolfirada kui maaturismi arendamise üht võimalust.
Tõstamaa keskkooli abituriendid Teele Tõnisson (vasakul) ja Karen Adler tõttasid näitama mõisaparki rajatud kettagolfirada kui maaturismi arendamise üht võimalust. Foto: Mailiis Ollino

Tõstamaa keskkooli abituriendid Karen Adler ja Teele Tõnisson õpivad maaturismi korraldust nagu nende klassikaaslasedki, kes selle kui valikaine karastuse on saanud mõisas suveetenduste ajal külastajatega suheldes ja saavad esimese lennuna lõputunnistusele sellekohase märke.

Maaturismi korraldust õpetatakse Tõstamaa koolis koostöös mittetulundusühinguga Eesti Maaturism 2015. aasta sügisest.

“Kus siis veel kui mitte Tõstamaal?” küsis Eesti maaturismi tegevjuht Raili Mengel. “Kooli asukoht, hoone, keskkond ja, mis kõige tähtsam, kogukond toetab ja soosib maaturismi ettevõtluse õpetamist.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles