Siiri Erala: Tõuske püsti!

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Erala
Siiri Erala Foto: PP

Ärkasin kolmapäeval 5.45. Ees ootas raadiostuudio ja hommikuprogrammis erandkorras kaassaatejuhiks olemine. Tõttasin kiirel sammul 500 meetri kaugusele bussipeatusesse ja peagi järgnes 20 minutit bussisõitu. Istudes. Bussipeatusest raadiostuudioni kõndisin 100 meetrit ehk minuti. Stuudios ootas taas tool, millel sain istuda neli tundi.

Raadiohommik läbi ja koolitusele. Loenguruumi jõudmiseks tuli läbida 300 meetrit, milleks kulus jalga jala ette seades mõni minut. Taas ootas ees tool. Istusin 11–13.30. Seejärel lõuna. Distants einekohani 130 meetrit. Siis taas tool, 20 minutit. Tundsin end halvasti ja tegin otsuse pärast taldrikutäiega lõpetamist enne loenguruumi naasmist veidi jalutada.

Palusin oma kummalise käitumise pärast vabandust ja astusin uksest välja. Jõudsin jalutada 400 meetrit. Siis taas loenguruumist tuttav tool. Seadsin end sellele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles